17 Temmuz 2010 Cumartesi

3. Şahıs Nezdinde Avucunu Yalayan Erkek Profili

L.A.'da özellikle Kaliforniya'nın en tanım dışı sote yerlerinde dolaştım tek tek soru sorma imkanım olanlara sordum zira aralarına katılma tehlikesine binaen özellikle uzaktan kumandalı sorular tevcih ettim.

Netice şunu gösteriyor ki, iki lezbiyen kadın kesinlikle arasına erkek almak istemiyor. Eeee, o zaman erkeklerde fetiş haline gelen, sevişen iki kadına katılma merakı ne olacak daha doğrusu 3. olma fetişi.

"İyi de bu kadınlar o kadar mal değil, canı erkek istese erkekle sevişir; seni arasına niye alsın" şeklinde bi mental durum da geliştirilebilir. Seks medeniyetinin beşiği USA'da durumlar şimdilik böyle, kadınlara katılmak isteyen er gişiler şimdilik porno filmlerde birbirleri ile seviştirilen elemanları izlemekle yetinmek zorunda. Dabi çok parası olup da eleman tutup yapay bi atmosferde sevişmek isteyen varsa ben bişey diyemem bu olay beni de aşar...

3 yorum:

  1. Güzel paylaşım...çoğu erkek bunu anlamaz ancak yatağın sahibi kadındır her zaman...kadın istemedikten sonra o yatağa 2. bir kişi bile giremez...ama biseksüel olan 2 kadın kendilerine eşlik edebilecek 3.bir kişiyi kabul edebiliyorlar...erkekler lezbiyenlerle hiç şansınız yok boşa şansınızı zorlamayın... :)

    YanıtlaSil
  2. Maşşallah beyim, master mi yaptınız?

    YanıtlaSil
  3. Ee bu yaşa kadar gördük geçirdik...hmm bir dönemde kadın dergim vardı,çok fazla araştırma yapıyordum diyelim:)

    YanıtlaSil