19 Temmuz 2010 Pazartesi

François Sagat'a Mazbatalı Özüne Dön İhtarnamesi(Noter Kaşeli)


Her kadının en kötü kabusudur sevdiği adamın ibne çıkması. Ancak ben Sagat'ımı ayyuka çıkan global şöhretine rağmen pek bir seviyorum. Esmer olsun iki gram fazla olsun hesabı adam esmer, bi de dövmesi tam kafatasında. Çok ilginç bi adam! Kutup tamalı son hardcore filmini sırf Sagat'ın hatrına izlesem de açıkça burdan kendisine sesleniyorum:

Özüne dön Sagat, Sen ne kadar kendini hor kullananan bi teneke gibi davransan da bu hor halinle kabülümüzsün. Nedendir bilinmez onca erkek arasında seni seçtik, hatta sevgide seni seçtik.

Gerçi bu ihtarme yerine tebliğ edilecek mi bilinmez ama en azından toplum katında yerleşik bi kurala karşı gelmiş olduk! Sagat'ı arzula"yarak" 'Siken yaranır'ı bi kanara bırakıp, sikilen yaranır' söylemini an itibarı ile ortaya atmış bulunuyoruz.

Sagat!!! Rahat dur, akıllı ol, akıllı olacaksın, yoksa bu ihtarnemenin tebliğ şerhini alarak noterden sana 2. bir ihtarname daha keşide ederek dava bilem açaruk ruhun duymaz! Adam ol lan 2 dakika. Şişş.... ses yok bunda. Bırak yavrum o topu ayağının altına alacak başka bişey bulamadın mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder