6 Ağustos 2010 Cuma

Sen Erkesin Lan, Yarasa Değil!

Muhtemelen balina ve yarasa gibi canlıların memeli olduğunu maarif sistemine dahil olan her canlı öğrenmiştir. Peki öğrendik ama faydasını gördük mü? Sanmam, çünkü memeleri nerde onu bile göstermediler.

Literatüre "chauvesouris" olarak geçen bu müstesna yarasa hayvanı da memeli ve sahiden etrafa yayılmış haklı bir nam-ı var. Pek çok erkeği kıskançlık krizlerine sokan bu sevimli şeyin haklı şöhreti kendi boyuna yaklaşan cinsten. Tam boyu demesek de boyunun yarısı kadar var yani.

Velev ki sözün özü şudur ki; homosapiens olan insan kişisi kendini diğer memelilerle kıyaslamamalı ve muhik sebepler ve sağlık gerekçeleri olmadıkça, bedeniyle ardışık yaşamayı öğrenmelidir. Çuval ya da (ko)şet olarak tabir edilen bir hanımefendi ile tenasülde bulunmadığınız sürece kendinizin ne kadar mükemmel olduğuyla övünebilir, etrafa sevinç gülücükleri dağıtabilirsiniz. Zira sizden boyunuz kadar bi uzuv bekleyen yok varsa da evlerden ırak!!!

Biz hünanist bireyler olarak yarasaları seviyoruz elbette insanları da... Cins, ırk ve renk ayrımı yapmadan verdiğimiz mesaj şudur ki: Sen insansın lan! Yarasa değil!

2 yorum:

  1. seni zaten seviyordum...şu yazıdan sonra daha bi sevdim sebebini biliyorsun sen,özel durumu sana anlatmıştım canım...sen her erkeğin ideal kız dediği o muhteşem varlıksın işte...yazılarından mahrum etme en azından beni sakın etme:):)

    YanıtlaSil
  2. taam ozman :) etmem, zabah ve yarıntasi gün hep yazarım hep yazarım ihihihi :D

    YanıtlaSil